måndag 6 augusti 2012

Kan det vara slemproppen....

... Som är påväg ut.
Flytningar har jag ju haft hela tiden, ibland mer, ibland mindre. Det senaste har det varit lite mer och dom har varit vattniga.
Men idag har det haft fastare form, mer slemmigt.

Läste på nätet att det kan kännas när den stöts ut, men att det inte behöver göra det. Hade ju en konstig känsla igår. Kanske hör ihop ?
Sen kan det se ut på olika sätt. Kan vara klumpig med eller utan blod. Den kan vara brunaktig i färgen, eller genomskinlig,vit,gul. Den kan vara utblandad med flytningarna och inte märkas alls när den åker ut.
Så lite svårt att veta.

Nu när man är så nära slutet och bara vill att det ska vara slut, så letar man tecken hela tiden. Fast även om "slemmis" släpper nu så kan det ändå ta upp till 2 veckor innan bebis följer efter.

Idag har jag bakat wienerkaka. Ser väldigt god ut. Hoppas att den är det med. Efter valet blev det att städa efter mig och dammsuga. Vädret är ju inte direkt underbart, men det är mysigt att sitta och lyssna på regnet.

// My

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design