tisdag 19 juni 2012

Redo

Nu har vi köpt hem i stortsett allt. Är la bara blöjor som behöver köpas hem. Trippen till Ullared i söndags blev rätt dyr. Men nu har vi iaf det vi behöver plus massa mer.

Så nu får hon gärna komma. Eller hon bör ligga kvar i iaf 5 veckor till.
Gubben min verkar längta mer och mer nu. Igår och i morse klappar han på magen och säger till henne att hon får ta och komma ut nu. På sätt och vis håller jag med honom. Är så nyfiken på vem hon är, hur hon ser ut mm. Men den dagen kommer snabbare än man tror.

Igår va sista mötet med föräldragruppen. Då pratade vi om tiden på BB,amning och tiden när man kommit hem. Kändes bra. Man fick lite mer kött på benen. Men det gjorde ju även att längtan blev extra stor.

Sedan hände en liten olycka i morse. Som många andra gravida kan intyga så är det lätt att läcka om man t ex hostar eller nyser. I morse kom en nysning när jag va helt oförberedd. Slutade med att även byxorna fick tvättas. Så ett tips är att ha troskydd. Vet inte om det hade hjälpt denna gången. Men vanligtvis brukar det göra det lite lättare.

// My

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design